29 Juli

Jag vet att jag verligen inte är bra på att uppdatera denna sida......Ursäkta mig. Men jag gör så gott jag kan, hinner och kommer ihåg ;) Här ösregnar det som bara den. Solen ska dock dyka upp imorgon som på beställning när vi beger oss mot Bern för svenskkväll :) Ska bli superkul att träffa alla! Sedan på lördag ska jag infinna mig 09.30 på Campus, då vi alla i laget ska ut på hemligt uppdrag, haha. Det enda vi fått är en packningslista. Någon typ av vandring i alperna gissar jag på att det är men jag vet inte. Blir intressant! Sen på söndag är det Schweiz nationaldag. Det firas på ett eller annat vis. Just det sen kommer Sara och Erik på tisdag!! Sweeet min underbara vänner. Så kul! Hjort och Frida var även här i helgen. Vi har haft mycket trevligt, shopping, gomiddagar, fotboll på Letzigrund och lite sol o bad. Ska försöka skriva ett inlägg senare om helgen :) Vi hörs! Ciao


Lite bilder

Snart kommer Mr Hjort och Frida ner. Ska bli riktigt kul att träffa dem :) Kanske får dem ta med sig ngt svenskt? en stor godispåse kanske? Blir inge godis här nere så det är ngt man saknar ;) Ja och så här bor vi då för tillfället..




12 Juli


Just nu trivs jag som fisken i vattnet här i Schweiz. Känns oerhört skönt att känna den känslan i kroppen. Laget är så himla roligt även fast träningarna är hårda. Solen skiner och värmer som aldrig förr 35 grader mot kvällskvisten det är verkligen inte svenskt. Mysdagar och kvällar vid vattnet med grillning och rosé. GC-familjen hade grymt roligt i helgen också. Lyx är bara förnamnet. Jag njuter. Detta är kul. Visst, jag saknar mina vänner hemma och min familj annat skulle vara en stor stor lögn men snart kommer några av dem ner och fler är på g.


Första träningen

Såå..Holland slår ut Uruguay och är klara för VM-final. Själv har jag tränat första träningen, riktigt skönt. Ett jobbigt pass men som nu i efterhand känns grymt härligt. Ska besöka Dani(min lagkapten) imorgon på sjukhuset. I landskampen mot Ryssland vred/bröt hon foten och blir borta minst 7 månader. Riktigt tråkigt men så är det ibland. Hoppas hon kurerar sig fort.
Ciao så länge! Bis später ;)

Roadtrip till Schweiz!

4,5 underbara veckor i Sverige lämnar vi nu bakom oss och beger oss på en roadtrip ner till Zurich och Schweiz. I och med det kommer det nu bli lite mer fart på denna blogg. Nu när vår resa börjar om i alplandet. Jag har haft en fantastisk tid i Sverige. Har hunnit med så mycket att jag tror jag ibland nästan blivit lite snurrig. Familj och vänner, Järnäsklubb, Stockholm, Studentfirande av sköna vänner, Nordmalingspartaj, 50 års firande, födelsedagar, Massa fika, Mys i park och vid pool, Bureå och Skellfteå, träningar med Södra där jag äntligen fått höra Görans röst, fotbollsmatcher, Underbar midsommar i Vännäs med underbara människor, Pjamasparty med disneyfilmer! Oj, listan kan göras lång men ack så kul jag haft! :) Och nu börjar förhoppningsvis en lika rolig tid i alplandet eller även kallat Patteland (Pattelandx2 kanske borde bli det nya ;)) För nu har Patte och Patte Jr dragit ner till vårt andra hem. Kom fram igårkväll och hann med att lira lite G.R.I.S med vollyboll med några andra sköna Umeåbor som för tillfället var här nere och hälsade på Alex. Idag har jag hunnit med att pynta till lägenheten, springa en underbar löptur i naturen(shit vad vackert det är här måste jag säga) och även handla. Pratade med min kära mor och far idag också och förhoppningsvis dyker dem upp här nere i September. Jag hoppas verkligen, för ärligt talat saknar jag dem redan :) Har nog mått får gott hemma i Vännäs under tiden i Sverige, haha. Några sköna bilder kommer från Sverige och resan ner :)


RSS 2.0